Showroom

KOM OG BESØG DOAL

DOAL har showroom i dejlige omgivelser i Dragør. Den nærmeste forbindelse til motorvejsnettet ligger kun få minutter væk, og Københavns Lufthavn er vores nærmeste nabo.

I showroom bugner hylderne af lækre produkter, delikatesser og vine fra hele verden og hér kan du virkelig inspireres. Hér kan vi kan sammen finde frem til den helt rette firmagave.

Et besøg i showroom er den optimale vej til at finde den perfekte firmagave og det vil være en fornøjelse, at give dig/jer en uforpligtende inspirationstur og så kan I se og røre produkterne, fremfor bare at tage en vigtig beslutning ud fra et fladt foto.

HVORFOR

Fordi den perfekte firmagave kræver, at vi gør os umage. Dét gør vi, ved at sætte os sammen og gennemgå, hvem I er som virksomhed, hvad der er jeres værdier og hvad I står for. Vi kan også få klarlagt hvad formålet med firmagaven er for jer, hvilke type jeres modtagere og vi kan gennemgå livsstilstendenserne og hvilke gavetyper, der er oppe i tiden.

Vi kan på den måde sammen finde den HELT PERFEKTE – gaven, der indeholder et tydeligt billede af jer som virksomhed og som samtidig vil glæde jeres modtagere.

KONTAKT os hér, så vi laver vi en aftale og får en god, konstruktiv snak og et inspirerende kig ind i gaveuniverset hos DOAL.