Om doal

HVEM ER DOAL

DOAL er lig med mange, mange års erfaring med at sammensætte og udvikle succesfulde firmagaver og tilbyder ultimativ sparring og rådgivning, når det drejer sig om at finde den rette gave for virksomheden.

HVAD KAN DOAL

En gave fra DOAL er altid en fryd for øjet, og der er aldrig gået på kompromis med kvalitet, originalitet eller funktion.

Sortimentet er bredt og spænder fra anerkendte danske designere til små internationale delikatesse- og vinhandlere. DOAL tilbyder stilfulde, lækre og funktionelle produkter og sætter en ære i til at præsentere dem på en indbydende og smagfuld måde. Détte er vores unikke varemærke.

Hér handler det ikke om at være størst, men om at være den bedste og frem for alt, at have de mest tilfredse kunder.

HVORDAN

En succesfuld firmagave kræver en strømlinet proces hele vejen – fra idé til virkelighed.

Hos DOAL prioriteres hvert step i denne proces meget højt.

Processen starter med klarlægning af livsstilstendenser, inspiration og med at finde den gode idé. Derefter kræves en stram leverandørkoordinering, en kvalitetskontrolleret pakning og til sidst en fuldendt levering på rette tid og sted.

Gaven er først en succes, når den lander i hænderne hos en glad modtager.

HVOR ER DOAL

DOAL har showroom i dejlige omgivelser i Dragør.

I showroom bugner hylderne af lækre produkter, delikatesser og vine fra hele verden, og det vil være en fornøjelse, at give Jer en uforpligtende inspirationstur og tage en god snak om firmagaver.

Den nærmeste forbindelse til motorvejsnettet ligger kun få minutter væk, og Københavns Lufthavn er vores nærmeste nabo.